Spaghetti a la boscaiola

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de fons gruixut sofregir en l'oli, l'all aixafat i la cansalada tallada a tires fines.
Retirar l'all quant comenci a daurar-se.
A continuació afegir els bolets nets i tallats a làmines fines.
Deixar coure a foc suau durant uns 10 minuts, afegir una mica d'aigua calenta perquè no es ressequi massa.
Condimentar amb un pessic de sal i pebre.
Abans de retirar del foc afegir la tonyina escorreguda i esmicolada, barrejar bé.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se