Amanida de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Si us ha quedat pollastre del dia abans, l'aprofiteu... en el seu cas, feu a la planxa el pit de pollastre, previament salpebrat. En un cas o altre, l'heu de esmicolar....
Renteu l'enciam i n'esbocineu un xic.
Escorreu la pinya i la talleu a trossos petits.
El blat de moro es optatiu... Poseu-hi la quantitat que volgueu...
Ara és l'hora de posar l'enciam al plat de cadascú i al centre tots els ingredients barrejats.
Serviu la mayonesa apart.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se