Amanida de pollastre
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Pit de pollastre o bé 2 contracuixes
- Enciam
- 1 Llauna petita de pinya
- Blat de moro
- Mayonesa o salsa fina
- Sal i pebre
2 racions
Elaboració
Si us ha quedat pollastre del dia abans, l'aprofiteu... en el seu cas, feu a la planxa el pit de pollastre, previament salpebrat. En un cas o altre, l'heu de esmicolar....
Renteu l'enciam i n'esbocineu un xic.
Escorreu la pinya i la talleu a trossos petits.
El blat de moro es optatiu... Poseu-hi la quantitat que volgueu...
Ara és l'hora de posar l'enciam al plat de cadascú i al centre tots els ingredients barrejats.
Serviu la mayonesa apart.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
986 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.