Tallarines amb salsa de coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, lleugerament salada, escórrer i reservar.
Tallar la ceba en juliana, netejar els porros eliminant les fulles i la part més verda de la tija, tallar la resta del porro a rodanxes i els bolets a làmines.
Posar oli en una paella fonda i escalfar a foc mitjà, afegir i sofregir la ceba fins que quedi transparent, afegir els porros i els bolets, salpebrar, deixar fer a foc suau fins que els porros estiguin tendres, afegir la llet de coco i els anacards i remenar durant un parell de minuts perquè lligui tot bé
Afegir els tallarins reservats i barrejar bé amb la salsa preparada, servir immediatament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se