Tallarines amb pollastre i xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente, refrescar i reservar-la.
Tallar els xampinyons a làmines, saltejar en una paella de fons gruixut amb dos alls tallats a làmines, fins que eliminin l'aigua que deixen anar i agafin un bonic color daurat.
Tallar el pit en filets fins i aquests en tires, afegir als chapiñones saltejar a foc fort i quan estiguin daurats reservar.
En la mateixa paella, amb dues cullerades d'oli, afegir la farina, sofregir uns instants i afegir la llet per fer una salsa, remoure bé perquè no es facin grumolls i afegir a poc a poc brou de pollastre, fins aconseguir una salsa clareta, afegir formatge curat ratllat i coure a foc suau fins que el formatge estigui ben dissolt.
Afegir la pasta reservada a la paella de la salsa, afegir el pollastre amb els xampinyons, barrejar bé i col · locar en una font apta per al forn, escampar més formatge per sobre i gratinar, quan prenguin un color daurat, servir immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se