Tallarines amb pollastre i xampinyons
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de Tallarines,
- 200 gr. de pit de pollastre,
- 200 gr. de xampinyons,
- 2 grans d'all,
- 1 got de brou de pollastre,
- 1 decilitre de llet,
- 2 cullerades de farina,
- 100 gr. de formatge, oli, sal i pebre.
Elaboració
Coure la pasta al dente, refrescar i reservar-la.
Tallar els xampinyons a làmines, saltejar en una paella de fons gruixut amb dos alls tallats a làmines, fins que eliminin l'aigua que deixen anar i agafin un bonic color daurat.
Tallar el pit en filets fins i aquests en tires, afegir als chapiñones saltejar a foc fort i quan estiguin daurats reservar.
En la mateixa paella, amb dues cullerades d'oli, afegir la farina, sofregir uns instants i afegir la llet per fer una salsa, remoure bé perquè no es facin grumolls i afegir a poc a poc brou de pollastre, fins aconseguir una salsa clareta, afegir formatge curat ratllat i coure a foc suau fins que el formatge estigui ben dissolt.
Afegir la pasta reservada a la paella de la salsa, afegir el pollastre amb els xampinyons, barrejar bé i col · locar en una font apta per al forn, escampar més formatge per sobre i gratinar, quan prenguin un color daurat, servir immediatament.
Comparteix aquesta recepta: