Fetge de vedella a la Veneciana - Fegato alla veneziana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfar 1 cullerada de mantega i 1 cullerada d'oli d'oliva en una paella de fons gruixut.
Afegir la ceba tallada a tires fines, fregir i remoure, afegir el julivert picat i coure a foc suau durant 30 minuts, al final augmentar la calor.
Tallar els filets de fetge en tires amples i afegir a la paella, fregir y afegir el brou de carn i remenar sovint durant 5 minuts, afegir la cullerada de mantega i assaonar amb la sal i el pebre al gust.
servir de seguida

Notes

Aquest plat, a Itàlia, se serveix amb polenta al formatge. Aquest ha estat el menjar que he preparat avui.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se