Espirals amb tonyina i porro

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta com sempre, amb abundant aigua i una mica de sal i un raig d'oli fins que estiguin al dente
En els últims 5 minuts, posa a fregir 2 grans d'all picats, 1 llauneta de tonyina en oli i 1 porro picat en rodanxes fines, fins i tot el verd. No estalviar l'oli d'oliva, que ens servirà per salsejar.
Saltejar 3 minuts en l'oli, o fins que comenci a daurar el conjunt de tonyina i porro. Apaga el foc, tapa i reserva. Quan tinguis les espirals colades, cobreix-la amb la salsa atunada amb porro i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se