Espirals amb tonyina i porro
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espirals o la pasta que més t'agradi
- 2 grans d'all
- 1 llauna de tonyina en oli
- 1 porro
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Elaboració
Cuina la pasta com sempre, amb abundant aigua i una mica de sal i un raig d'oli fins que estiguin al dente
En els últims 5 minuts, posa a fregir 2 grans d'all picats, 1 llauneta de tonyina en oli i 1 porro picat en rodanxes fines, fins i tot el verd. No estalviar l'oli d'oliva, que ens servirà per salsejar.
Saltejar 3 minuts en l'oli, o fins que comenci a daurar el conjunt de tonyina i porro. Apaga el foc, tapa i reserva. Quan tinguis les espirals colades, cobreix-la amb la salsa atunada amb porro i serveix immediatament.
Comparteix aquesta recepta: