Fetuccine amb faves i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure lleugerament les faves, els espàrrecs i els pèsols per separat.
Escórrer les verdures. .
Posar en una cassola la mantega i les verdures a escalfar a foc mitjà.
Posar la pasta en aigua ja bullint i coure fins que la pasta estigui al dente.
Escórrer la pasta.
A la cassola posar la pasta, les verdures calentes amb la mantega i les herbes (anet, cebollí, julivert ...).
Remenar i assaonar amb sal i pebre al gust. servir de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se