Granissat de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Escorreu ben bé les llimones i barregeu el suc amb l'aigua i el sucre.
Quan ho tingueu barrejat, ho poseu unes hores al congelador. Ho aneu vigilant i en veure que agafa cos de congelat ho torneu a remenar i ho deixeu al congelador altre cop. S'ha de fer la mateixa operació cada 3/4 d'hora fins que veieu que queda totalment cristal.litzat Vigileu que no quedi compacte...
D'aquesta manera es pot fer granissat del que volgueu i també el de café...

Notes

Es ràpid de fer... El què s'ha de comptar més és el temps d'espera fins que estigui granissat al punt. L'acostumo a fer (el de cafè) a primera hora de la tarda, per prendre a la nit.... i el de llimona, preparar-lo a mig matí per a mitja tarda...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se