Fettuccini amb dues salses

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Per fer la salsa vermella, escalfa l'oli en un cassó de fons gruixut, afegeix l'escalunya i sofregeix a foc lent durant 5 minuts, remenant de tant en tant, afegeix l'all i sofregeix 1 minut més, afegeix el tomàquet, l'alfàbrega, les fulles de llorer, el concentrat de tomàquet i el sucre, porta la mescla a ebullició, després redueix la temperatura i deixa que cogui 20 minuts o fins que es redueixi a la meitat.
Mentre prepara la salsa de pollastre, fon la mantega en una paella, afegeix el pollastre i l'ametlla i sofregeix a foc mig, remenant sense parar, fins que el pollastre estigui daurat i tendre.
Aboca la nata en un cassó i porta-la a ebullició, redueix la temperatura del foc i deixa que cogui 10 minuts o fins que es redueixi a la meitat, incorpora la nata a la barreja de pollastre i salpebra al gust.
Mentre bull la salsa blanca, cou la pasta en una olla gran fins que estigui al dente, escorrela i passa-a una safata de servir ovalada, rebutja les fulles de llorer de la salsa vermella, barreja bé amb la meitat de la pasta i aboca a banda i banda de la font, a continuació aboca l'altra meitat de la pasta barrejada amb la salsa blanca al centre.
Adorna la pasta amb branquetes d'alfàbrega i serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se