Macarrons ratllats amb carn de porc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella gran de base gruixuda i sofregeix la ceba, l'all i la pastanaga a foc lent, remenant de tant en tant, durant 5 minuts o fins que la ceba s'hagi estovat.
Afegeix la cansalada i sofregeix 5 minuts, incorpora els xampinyons i deixa sofregir 5 minuts més, afegeix la carn o salsitxa i sofregeix bé fins que estigui ben daurada, afegeix el vi, el tomàquet ratllat, el tomàquet picat amb el seu suc i la sàlvia.
Salpebra al gust, porta a ebullició, tapa la paella i deixa-ho a foc suau entre 25 i 30 minuts.
Mentrestant porta a ebullició, aigua en una cassola gran, posa la pasta i cou fins que estigui al dente.
Passa la salsa amb la carn a una font per forn, barreja la mozzarella i la meitat del parmesà amb la beixamel.
Escorre la pasta, barreja amb la salsa i estén sobre la barreja de carn.
Escampa per sobre la resta del parmesà i forneja-la pasta uns 25 minuts o fins que estigui ben daurada, serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se