Gratén de endivias al roquefort

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Unta el fons d’un motlle amb la mantega i cobreixlo amb les llesques de pa.
Aboca-hi al damunt el vi.
Talla les endívies i els talls de pernil per la meitat al llarg. Embolica cada endívia amb un tall de pernil i fixa-ho amb un escuradents. Esmicola el formatge blau sobre el pa i el vi, i posa-hi les endívies al damunt.
Escalfa el forn a 180º.
Bat els ous amb la nata líquida, salpebra-ho i aboca-ho sobre les endívies.
Empolsa-ho tot amb la mozzarella i amb les nous trossejades, i fornejaho durant uns 40 minuts en la part mitjana del forn.
Serveix-ho calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se