Fideus a la marinera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu la sèpia en daus.
Obriu les cloïsses al vapor, coleu el caldo que deixen anar i reserveu-lo.
Piqueu l’all i la ceba, ofegueu-los en l’oli, afegiu-hi la farina i enrossiu-ho. Afegiu-hi la sèpia i, tot seguit, el pebre vermell, el caldo i l’aigua de les cloïsses.
Saleu-ho.
Tireu-hi els fideus i coeu el temps indicat.
Afegiu-hi les cloïsses, escalfeu-ho i empolvoreu-ho amb julivert.
El caldo ha de quedar ben espès.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se