Fideus a la marinera
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 sèpia congelada
- 250 grs de cloïsses
- 300 grs de fideus
- 1 gra d’all
- 1 ceba petita
- 50 grs de farina
- 3 gots de caldo de peix
- Una mica de pebre vermell
- Sal i julivert
- Oli
Elaboració
Talleu la sèpia en daus.
Obriu les cloïsses al vapor, coleu el caldo que deixen anar i reserveu-lo.
Piqueu l’all i la ceba, ofegueu-los en l’oli, afegiu-hi la farina i enrossiu-ho. Afegiu-hi la sèpia i, tot seguit, el pebre vermell, el caldo i l’aigua de les cloïsses.
Saleu-ho.
Tireu-hi els fideus i coeu el temps indicat.
Afegiu-hi les cloïsses, escalfeu-ho i empolvoreu-ho amb julivert.
El caldo ha de quedar ben espès.
Comparteix aquesta recepta: