Canalons d'amanida russa amb corona d'espàrrecs vestits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Bulliu els canalons cuidant que quedin tots sencers.
Bulliu l'amanida russa i la deixeu refredar ben escampada en una safata. Bulliu també el parell d'ous.
Un cop tingueu els canalons bullits els disposeu damunt d'un drap de cuina per tal de poder-los anar farcint amb l'amanida russa (mireu de no omplir-los massa per a que no costin d'enrotllar-los).
A mida que els aneu enrotllant, els aneu posant en una plàtera adient i un cop col.locats, els cobriu amb la salsa fina o maionesa i hi ratlleu els ous dusos pel damunt.
Seguidament agafeu els espàrrecs que ja tindreu escorreguts i vestits amb una llenca de pernil dolç i els disposeu al voltant dels canalons.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se