Canalons d'amanida russa amb corona d'espàrrecs vestits
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 caixa de canalons
- 1 bossa de 400 grs de amanida russa (la podeu fer vosaltres...)
- 1 pot d'espàrrecs
- Salsafina o maionesa clareta
- 2 ous dusos
- Pernil dolç
6 racions
Elaboració
Bulliu els canalons cuidant que quedin tots sencers.
Bulliu l'amanida russa i la deixeu refredar ben escampada en una safata. Bulliu també el parell d'ous.
Un cop tingueu els canalons bullits els disposeu damunt d'un drap de cuina per tal de poder-los anar farcint amb l'amanida russa (mireu de no omplir-los massa per a que no costin d'enrotllar-los).
A mida que els aneu enrotllant, els aneu posant en una plàtera adient i un cop col.locats, els cobriu amb la salsa fina o maionesa i hi ratlleu els ous dusos pel damunt.
Seguidament agafeu els espàrrecs que ja tindreu escorreguts i vestits amb una llenca de pernil dolç i els disposeu al voltant dels canalons.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.