Canalons d'amanida russa amb corona d'espàrrecs vestits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 caixa de canalons
  • 1 bossa de 400 grs de amanida russa (la podeu fer vosaltres...)
  • 1 pot d'espàrrecs
  • Salsafina o maionesa clareta
  • 2 ous dusos
  • Pernil dolç

6 racions

Elaboració

Bulliu els canalons cuidant que quedin tots sencers.
Bulliu l'amanida russa i la deixeu refredar ben escampada en una safata. Bulliu també el parell d'ous.
Un cop tingueu els canalons bullits els disposeu damunt d'un drap de cuina per tal de poder-los anar farcint amb l'amanida russa (mireu de no omplir-los massa per a que no costin d'enrotllar-los).
A mida que els aneu enrotllant, els aneu posant en una plàtera adient i un cop col.locats, els cobriu amb la salsa fina o maionesa i hi ratlleu els ous dusos pel damunt.
Seguidament agafeu els espàrrecs que ja tindreu escorreguts i vestits amb una llenca de pernil dolç i els disposeu al voltant dels canalons.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Hola Pepi, m'agrada molt la idea. Prenc nota i ho servirè com a aperitiu (ben fresquet) . Una salutació, Mercè

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: