Corona de xocolata

Ingredients

  • 200 g de xocolata fondant
  • 4 ous
  • 150 g de sucre
  • 1 cullerada de cafè
  • 2 cullerades de farina
  • 150 g de mantega
  • 100 g d'ametlles crues mòltes

8 racions

Elaboració

Trossegeu la xocolata, poseu-la en una cassó junt amb la mantega a trossets i el cafè al bany María.
En un bol, treballeu els rovells amb el s
ucre fins que us quedi una barreja escumosa. Aboqueu-hi el xocolata fos. Remeneu-ho amb un batedor. Incorporeu-hi la farina i les ametlles. Remeneu-ho bé.
Incorporeu-hi les clares montades a punt de neu fortes amb molta suavitat.
Unteu un motlle corona amb margarina i empolsat amb farina. Aboqueu-hi la massa i poseu-ho al forn a 180ºC durant uns 25 a 30 minuts.
Deixeu refredar una mica i aboqueu-ho damunt d'una safata de servir i serviu-ho acompanyat d'una salsa de fruita que volgueu.

1h

Notes

Podeu fer-lo amb motllo rodó


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Francesc Boix Figueras diu:
Em semble que t´has deixat la descripció de la elaboració
De totes maneres ha quedat molt bé en la foto.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!