Peus de porc amb llagostins i pesto de pinyons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Neteja els peus de porc i crema els pèls que puguin tenir sobre la flama del foc. Després, posa'ls en una olla amb aigua i escalfa'ls. Quan l'aigua comenci a bullir, apaga el foc, retira'ls amb cura i renta'ls amb aigua freda. A continuació, torna a introduir els peus de porc a l'olla amb aigua neta, afegeix-li les verdures i el llorer, i cou-los durant unes 3 hores. Retira els peus de l'olla i, quan encara siguin tebis, desossa'ls. Uneix les meitats i embolica-les en film transparent de cuina fent un cilindre. Guarda els cilindres a la nevera un mínim de 2 hores. Talla el cilindre a rodanxes i enrosseix-les en una paella pels dos costats. Salta també els llagostins amb una mica d'oli d'oliva. Salpebra. Disposa tots els ingredients del pesto de pinyons en un bol i barreja'ls bé amb una cullera.

Notes

Col•loca els cilindres de peus de porc al centre del plat, cobreix-los amb una mica del pesto de pinyons i disposa al damunt els llagostins saltats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se