Galtes de porc a l'empordanesa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

Picada:

Elaboració

Escalfeu oli en una cassola, assaoneu els trossos de carn i daureu-los per ambdós costats. Retireu-los de la cassola i reserveu-los.
En el mateix oli, sofregiu la ceba picada petita, afegiu-hi el pernil del país tallat petit i les tomates prèviament escaldades, sensa la pell i les llavors i picats a trossets petits
Després ruixeu- ho amb el vi i deixeu evaporar.
Piqueu en el morter les ametlles, l'all i julivert, diluiu-ho amb una mica de brou i agregueu aquesta picada a la salsa.
Poseu altra vegada la carn a la cassola, afegiu-hi la fulla de llorer i el brou que ha quedat, coeu al forn, tapat, uns 30 minuts.
Traieu les fulles més gruixudes de les carxofes, talleu-les per la meitat i coeu-les en aigua i sal durant 20 minuts. Escorreu-les, passeu-les per farina i fregiu-les en oli roent.
Raspeu les pastanagues, talleu-les a trossos allargats i coeu-les amb una mica d'aigua i una culleradeta de sucre, deixeu-les coure tapades, lentament, fins que siguin ben tendres. Afegiu-les després al guisat.
Abans de finalitzar la cocció de la carn, afegiu també les carxofes i deixeu coure 5 minuts més.
Serviu en lacassola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se