Patates amb sípia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu bé les sípies i talleu-les a quadrats mitjans. Seguidament, enrossiu-les a foc mitjà en una cassola amb un raig d’oli. Després abaixeu el foc i que vagi perdent l’aigua que deixa anar. Afegiu-hi la ceba tallada a tires i els alls picats. Doneu-hi unes voltes i quan comenci a agafar color avoqueu-hi el tomàquet pelat. Al cap de cinc o deu minuts, afegiu-hi el llorer, una mica d’aigua calenta i continueu-ne la cocció. Talleu les patates a daus, afegiu-les a la cassola de la sípia juntament amb l’anís i els pèsols, i deixeu que faci xup-xup amb el suc.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se