Conill a la caçadora

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Peleu les pastanagues i les cebes, renteu-les i feu-les a trossos.
Després, elimineu el peu terrós dels xampinyons, netegeu-los i talleu-los a quarts.
En un cassó, escafleu quatre cullerades d’oli i sofre¬giu el conill salpebrat. Quan estigui enrossit, afegiu-hi les verdures trossejades, els grans d’all, el llorer i el romaní, i deixeu que es cogui durant quatre minuts, remenant de tant en tant.
Incorporeu-hi els xampinyons, el tomàquet ratllat i, un minut després, el vi.
Coeu-ho a foc suau durant 30 minuts, rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se