Maduixes al pebre negre
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de maduixes
- 100 grams de sucre
- 2 decilitres de nata
- Una mica de suc de llimona
- Una mica de sucre avainillat
- Pebre negre acabat de moldre
Elaboració
Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les a quarts
Barrejar amb el sucre, sucre de vainilla i el suc de llimona i deixar macerar una mitja hora a la nevera.
Passat aquest temps afegir la nata líquida, escampar al gust, amb pebre negre, barrejar el conjunt amb compte.
Preparar en gots o copes de postres i servir.
Es pot adornar amb unes fulles de menta
Notes
La nata es pot muntar, si es desitja, i barrejar-la amb les maduixes. Queda una presentació molt bonica si s'utilitzen grans de pebre de diferents colors en el molinet.
Aquest ha estat el postre d'avui
Comparteix aquesta recepta: