Maduixes al pebre negre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les a quarts
Barrejar amb el sucre, sucre de vainilla i el suc de llimona i deixar macerar una mitja hora a la nevera.
Passat aquest temps afegir la nata líquida, escampar al gust, amb pebre negre, barrejar el conjunt amb compte.
Preparar en gots o copes de postres i servir.
Es pot adornar amb unes fulles de menta

Notes

La nata es pot muntar, si es desitja, i barrejar-la amb les maduixes. Queda una presentació molt bonica si s'utilitzen grans de pebre de diferents colors en el molinet.
Aquest ha estat el postre d'avui


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se