Maduixes al pebre negre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de maduixes
  • 100 grams de sucre
  • 2 decilitres de nata
  • Una mica de suc de llimona
  • Una mica de sucre avainillat
  • Pebre negre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les a quarts
Barrejar amb el sucre, sucre de vainilla i el suc de llimona i deixar macerar una mitja hora a la nevera.
Passat aquest temps afegir la nata líquida, escampar al gust, amb pebre negre, barrejar el conjunt amb compte.
Preparar en gots o copes de postres i servir.
Es pot adornar amb unes fulles de menta

Notes

La nata es pot muntar, si es desitja, i barrejar-la amb les maduixes. Queda una presentació molt bonica si s'utilitzen grans de pebre de diferents colors en el molinet.
Aquest ha estat el postre d'avui


Recepta de cuina de Maduixes al pebre negre
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: