Maduixes al pebre negre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de maduixes
  • 100 grams de sucre
  • 2 decilitres de nata
  • Una mica de suc de llimona
  • Una mica de sucre avainillat
  • Pebre negre acabat de moldre

4 racions

Elaboració

Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les a quarts
Barrejar amb el sucre, sucre de vainilla i el suc de llimona i deixar macerar una mitja hora a la nevera.
Passat aquest temps afegir la nata líquida, escampar al gust, amb pebre negre, barrejar el conjunt amb compte.
Preparar en gots o copes de postres i servir.
Es pot adornar amb unes fulles de menta

Notes

La nata es pot muntar, si es desitja, i barrejar-la amb les maduixes. Queda una presentació molt bonica si s'utilitzen grans de pebre de diferents colors en el molinet.
Aquest ha estat el postre d'avui


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2929 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: