Maduixes al pebre negre
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de maduixes
- 100 grams de sucre
- 2 decilitres de nata
- Una mica de suc de llimona
- Una mica de sucre avainillat
- Pebre negre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les a quarts
Barrejar amb el sucre, sucre de vainilla i el suc de llimona i deixar macerar una mitja hora a la nevera.
Passat aquest temps afegir la nata líquida, escampar al gust, amb pebre negre, barrejar el conjunt amb compte.
Preparar en gots o copes de postres i servir.
Es pot adornar amb unes fulles de menta
Notes
La nata es pot muntar, si es desitja, i barrejar-la amb les maduixes. Queda una presentació molt bonica si s'utilitzen grans de pebre de diferents colors en el molinet.
Aquest ha estat el postre d'avui

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c