Tiró amb naps

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

Per a la picada:

Elaboració

Per començar, en un cassó amb aigua, bulliu-hi durant uns segons els naps pelats.
A continuació, en una cassola amb oli calent fregiu l'ànec tallat a trossos i salpebrat.
Quan estiguin daurats, retireu una mica d'oli i reserveu-lo.
Seguidament, a la mateixa cassola, afegiu-hi les cebetes pelades, l'all laminat, la canyella, el llorer, la farigola, l'orenga, la pell de taronja, l'anís, el vi blanc, el puré de tomàquet i el brou i deixeu-ho coure.
Mentrestant, en un altre cassó, poseu-hi l'oli que teníeu reservat i el llard i fregiu-hi els naps tallats a trossos.
Per fer la picada, tritureu amb el morter els brins de safrà i les ametlles, afegiu-hi una mica de brou i remeneu-ho bé.
Finalment, poseu a la cassola de l'ànec la picada i els naps fregits i deixeu-ho coure 5 minuts més. I ja podeu emplatar-ho.

Notes

Plat degustat durant les vacances a la Cerdanya (Pirineu)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se