Arròs amb ànec

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Tallar l'ànec a trossos o demanar al gallinaire que ho faci.
Rentar l'ànec, assecar-lo amb paper absorbent i punxar la pell per diversos costats perquè no salti molt quan ho fregiu.
Escalfar l'oli en una paella i fregir l'ànec fins que estigui daurat per tot arreu.
Peleu la ceba i ratlleu la ben fina.
Peleu els alls i aixafar-los.
Treure les llavors al pebrot, rentar-lo i picar-ho.
Quan l'ànec estigui daurat, reservar-lo, treure part del greix de la paella i ofegar la ceba, els alls i el pebrot fins que comencin a daurar-se.
Abocar el sofregit sobre l'ànec en una cassola i regar-lo amb el brou.
Salpebrar, afegir els comins i el coriandre i coure a foc suau uns 40 minuts, o fins que l'ànec estigui tendre. Incorporar l'arròs, remenar i regar amb la cervesa, calculant que el líquid sigui més o menys el doble volum que el de l'arròs.
Coure 15-18 minuts i servir immediatament perquè l'arròs no es passi.
Uns minuts abans d'acabar la cocció, incorporar els pèsols.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se