Amanida de pasta amb xampinyons, el carbassó i bacó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta amb aigua, sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Coem els dos tipus de pasta per separat fins que estigui al dente.
Escorrem ràpidament la pasta i posem una mica més d'oli perquè no s'enganxi.
Reservem.
Seguidament, piquem el carbassó i els xampinyons a quadrets petits
Després, tallem el bacó a tires molt fines i el fregim en una paella, fins que estigui molt cruixent. A continuació, barregem els dos tipus de pasta amb els xampinyons, el carbassó i el bacó.
Afegim l'estragó, l'alfàbrega i el julivert.
Finalment, amanim amb oli de tòfona blanca, vinagre de Xerès, sal i pebre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se