Amanida de pasta amb xampinyons, el carbassó i bacó

Ingredients

  • 250 g de pasta verda
  • 250 g de pasta blanca
  • 1 Carbassó
  • 8 Xampinyons
  • 10 talls de bacó fins
  • Alfàbrega seca
  • Estragó sec
  • Julivert sec
  • Oli de tòfona blanca
  • Vinagre de Xerès
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Bullim la pasta amb aigua, sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Coem els dos tipus de pasta per separat fins que estigui al dente.
Escorrem ràpidament la pasta i posem una mica més d'oli perquè no s'enganxi.
Reservem.
Seguidament, piquem el carbassó i els xampinyons a quadrets petits
Després, tallem el bacó a tires molt fines i el fregim en una paella, fins que estigui molt cruixent. A continuació, barregem els dos tipus de pasta amb els xampinyons, el carbassó i el bacó.
Afegim l'estragó, l'alfàbrega i el julivert.
Finalment, amanim amb oli de tòfona blanca, vinagre de Xerès, sal i pebre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: