Amanida de pasta amb xampinyons, el carbassó i bacó
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 g de pasta verda
- 250 g de pasta blanca
- 1 Carbassó
- 8 Xampinyons
- 10 talls de bacó fins
- Alfàbrega seca
- Estragó sec
- Julivert sec
- Oli de tòfona blanca
- Vinagre de Xerès
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Bullim la pasta amb aigua, sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Coem els dos tipus de pasta per separat fins que estigui al dente.
Escorrem ràpidament la pasta i posem una mica més d'oli perquè no s'enganxi.
Reservem.
Seguidament, piquem el carbassó i els xampinyons a quadrets petits
Després, tallem el bacó a tires molt fines i el fregim en una paella, fins que estigui molt cruixent. A continuació, barregem els dos tipus de pasta amb els xampinyons, el carbassó i el bacó.
Afegim l'estragó, l'alfàbrega i el julivert.
Finalment, amanim amb oli de tòfona blanca, vinagre de Xerès, sal i pebre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.