Mongeta tendra amb patata i barret

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Talleu les puntes i els fils dels cantons de la mongeta i la partiu a la francesa (al llarg).
Bulliu-la juntament amb els ous de guatlla i quan la tingueu cuita la traieu i poseu les patates amb pell perquè bullin uns 30 minuts.
Passat aquest temps, punxeu les patates per saber que estiguin cuites i, si cal, feu-les bullir uns cinc minuts més. Quan les tingueu a punt, les deixeu refredar i peleu-les, obrint-les seguidament pel mig.
Disposeu-les en un plat (2 mitats per persona) posant al voltant d'elles, una corona de mongeta tendra. Al cim de cada tros de patata, una mica de tonyina i una mitat d'ou de guatlla, previament pelats.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se