Amanida de mongetes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es posen a remullar les mongetes en aigua des d'una nit abans perquè s'estovin.
Es posen a bullir amb força aigua i es tira la primera aigua.
Es tornen a bullir durant una hora, o fins que estiguin tendres i s'escorren.
Encara calentes es mesclan amb l'oli, el vinagre, la sal i el pebre.
Després s'afegeix el julivert i la ceba picats, i s'adorna amb el tomàquet, les olives i els ous.

Notes

Amanida molt popular a Turquia ia Grècia. És rica i nutritiva
Es poden usar també 500 gr. de mongetes en conserva en lloc les seques. S'escorren i es mesclan amb la vinagreta. Les mongetes es serveixen fredes en un plat fons i es decoren amb els ous tallats a la meitat, els grills de tomàquet i les olives negres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se