Amanida de spaghetti amb pinya

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa rosa:

4 racions

Elaboració

Barregem la maionesa amb el Ketchup, el suc de taronja, el brandi i la salsa Perrins
Coem els espaguetis en abundant aigua amb sal segons indiqui el fabricant.
Escorrem i reservem.
Tallem un tros gran de pinya i la fem a la planxa sense gens de greix.
Mentre, trossegem la resta de la pinya, la poma, el préssec, el pernil i els palets de cranc i els posem en un bol.
Afegim el blat de moro i els espaguetis.
Amanim l'amanida amb la salsa rosa.
Servim la pinya a la planxa i posem l'amanida al costat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se