Amanida de spaghetti amb pinya

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de pasta
  • ½ pinya
  • 1 poma
  • 1 préssec
  • 50 grams de blat de moro dolç
  • 100 g de pernil dolç
  • 4 palets de cranc
  • Sal

Per a la salsa rosa:

  • 2 cullerades de Maionesa
  • 1 cullerada de quetxup
  • ½ got de brandi
  • 1 rajolí de salsa Perrins
  • Un rajolí de suc de taronja

4 racions

Elaboració

Barregem la maionesa amb el Ketchup, el suc de taronja, el brandi i la salsa Perrins
Coem els espaguetis en abundant aigua amb sal segons indiqui el fabricant.
Escorrem i reservem.
Tallem un tros gran de pinya i la fem a la planxa sense gens de greix.
Mentre, trossegem la resta de la pinya, la poma, el préssec, el pernil i els palets de cranc i els posem en un bol.
Afegim el blat de moro i els espaguetis.
Amanim l'amanida amb la salsa rosa.
Servim la pinya a la planxa i posem l'amanida al costat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: