Salsitxes frescas al vi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comença passant les salsitxes fresques per farina.
En un plat s'aboca la farina i arrebossa cada salsitxa, punxa cadascuna diverses vegades amb una forquilla.
Reserva.
El plat ha d'estar sec i les salsitxes almenys humides possibles perquè no es formin grumolls. En una paella (de diàmetre que entrin totes) afegeix un raig d'oli d'oliva i s'escalfa a temperatura alta. Quan l'oli estigui calent afegir-hi les salsitxes i deixa que es fregeixin fins que estiguin ben daurades. Aproximadament 5 minuts. Remou constantment perquè no s'enganxin i es facin homogèniament.
Retira de la paella l'oli sobrant, afegeix el got de vi blanc. Salpebrar al gust i remou. Ara espera que el vi comenci a bullir i en aquest moment redueix la temperatura del foc. Deixa cuinar amb la tapa posada fins que la salsa espesseixi. Aproximadament 10 o 15 minuts.
Dóna una mirada de tant en tant per si es consumeix el brou massa ràpid i s'enganxa.
Remou de tant en tant.
En aquest punt assaonem amb les espècies que més ens agraden, podem afegir moltes espècies com all, pebre negre o farigola entre d'altres. Remenem i servim.

Notes

Les salsitxes fresques al vi es serveixen calentes, recentment cuinades. Les podem acompanyar amb una amanida o uns tomàquets amb un rajolí d'oli i sal. Sempre queden bé amb una mica de verdura, aquest plat el podem combinar amb altres ingredients com els bolets, ceba o alls entre d'altres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se