Llengua de vedella a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escaldem la llengua i la pelem mirant que no quedi cap petit os o cap nervi.
La tallem a trossos mitjans.
Posem llard o l’oli en una cassola i afegim la ceba picada fina, els alls sencers i la llengua assaonada amb sal.
Ho fem coure a foc lent fins que la ceba sigui mig rossa.
Hi afegim llavors el tomaquet, ho remenem bé i tirem el vi i el vinagre .
Ho deixem coure a foc viu durant un parell de minuts.
I afegim desprès l’aigua o el brou, els pèsols, la sal i el pebre.
Tapem la cassola i deixem coure 30 minuts o fins que la llengua sigui ben tova.
Si cal hi afegim aigua calenta, abans de treure la llengua del foc, comprovan el punt de sal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se