Coliflor a la napolitana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la coliflor en ramells i cuina al vapor fins que estiguin tendres.
Liquar bé els tomàquets amb el seu líquid a màxima potència.
Col·locar en una paella oli d'oliva i fregir la ceba, després afegir el tomàquet, les olives, les tàperes, el sucre i deixeu cuinar a foc lent uns 30 minuts.
Afegir la coliflor i barrejar fins que s'impregni amb la salsa, retira i serveix.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se