Crestes de cabell d’àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

Ingredients:

Elaboració

Confecció:

Es posa Cabell d’àngel a la meitat del disc.
Es pinta amb aigua tot el voltant i es tapa doblegant la part buida.
Es pressiona amb una forquilla de taula de pues amples

Cocció:

Es fregeixen a dues cares amb oli a uns 160/170º C. Estan uns dos minuts da cada cara. S’escorren d’oli i s’ensucren de les dues cares pressionant-los damunt d’abundant sucre.
Duren, tapats, bastants dies. Aprox. una setmana. Acabats de fer son molt bons.
NOTA: No confondré amb els pastissets. Podria servir succedani

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se