Arròs de la terra menorquí

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es remulla el blat durant tota la nit.
Es posen en un tià (cassola) tots els ingredients crus: el blat, un bon tros de cansalada i el peu de porc sencers (en ésser cuits ja es repartiran); un parell de trossos de costella, un parell de daus de llom, un tros de botifarró i un de sobrassada per cap; un moniato pelat i fet a daus, una cabeça d'alls, els tomàquets rentats, sal i oli.
Es cobreix d'aigua i es posa al forn, fins que el blat sigui cuit, cosa que tardarà una hora, aproximadament.
L'aigua s'haurà reduït i quedarà una crosta daurada al damunt.

Notes

Aquest arròs no es fa amb arròs, sinó amb un blat més gros i saborós que el de panificació, escairat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se