Ous amb ginesta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es bullen les gambes, amb una fulla de llorer i un pessic de sal.
Es bullen els ous, fins que siguin durs. Un cop refredats, es pelen, es parteixen pel mig i es separen els rovells de les clares.
Es trien les cues de les gambes i es posen a la picadora, amb una mica de tomàquet pelat i trossejat, uns quants rovells cuits i un pessic de sal. Es pica fins que faci una pasta fina, amb la qual s'omplen les mitges clares.
Es posa la resta dels rovells cuits en un colador de forats rodons. Situant el colador per sobre de les clares farcides, amb la mà de morter es fa passar els rovells pels forats; els ous quedaran coberts de miques grogues.
Es posen en una plata i es tenen una estona a la nevera, abans de servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se