Mafaldine amb salsitxa, albergínies i ceba vermella caramel · litzada

Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar i tallar l'albergínia en tires fines, fregir amb 2 cullerades d'oli a foc intens, retirar del foc afegir una mica de sal.
Tallar la ceba molt fina, introduir-la en la paella, afegir el vi i el sucre i estofar durant deu minuts afegint un raig d'aigua.
Esmicolar la salsitxa i deixar que es cuini a foc mitjà, incorporar els tomàquets tallats a quadrets i la farigola.
Salpebrar al gust.
Coure els Mafaldine en abundant aigua amb sal, escórrer-los i condimentar amb la salsitxa, col · locar la ceba al fons del plat i per sobre la pasta.
Adornar amb les albergínies fregides.

Notes

La pasta mafaldine es considera una de les clàssiques, es diu que es originària del sud d'Itàlia, de la regió de la Campània, i que els napolitans van dedicar el seu nom a la princesa Mafalda de Savoia. A més d'mafaldine, aquest tipus de pasta es coneix com Reginette, que significa Reines. Existeix també la varietat anomenada mafalde, la diferència radica en la llargada
de la pasta. Es classifiquen dins de la família de la pasta llarga, ja que són cintes allargades i planes com els pappardelle, relativament amples i amb un gruix considerable que afavoreix una degustació excel · lent de la pasta al dente. Té les vores arrissadas (generalment en ambdós costats), això facilita que el tipus de salsa per aquesta pasta pugui ser més densa, s'adhereix millor i es concentra en les seves ondulacions.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se