Rap sitgetà

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Netegeu les cues de rap, traieu l’espina del mig i deixeules ben polides, a continuació, fregiu-les una mica, no
gaire, en una paella amb oli.
Reserveu-les.
En una cassola de fang poseu una mica de l’oli de fregir el rap i feu-hi estovar els porros tallats a la juliana.
Passada una estoneta, afegiu-hi les pomes tallades a grills i, més o menys a mitja cocció, un got de vi blanc; salpebreu-ho.
Deixeu reduir el vi i incorporeu-hi les cues de rap.
Mulleuho, ben a poc a poc, amb una mica d’aigua calenta i quan faltin uns minuts per apagar el foc, escampeu-hi per
damunt les panses, que prèviament haureu tingut en remull amb el moscatell.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se