Lasanya de bisbe negre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella fonem la mantega. Un cop daurada, i afegim la farina, la sal
el pebre i la nou moscada i ho removem tot una mica fins que la farina agafi
color. hi afegim la llet a poc a poc, sense deixar de remenar. Quan la beixamel
agafi consistencia, la reservem.
Tallem el bisbe a rodanxes molt fines i destriem el pebrot escalivat en tires.
Bullim la pasta de lasanya ,i la reservem. En una safata que pugui anar al forn
posem una base de beixamel, una lámina de pasta, una capa de bisbe i una altra
de pebrot i ho cobrim amb beixamel. Tornem a posar una lamina de pasta i seguim
el mateix ordre fins a completar quatre capes. Ho acabem de cobrir tot amb la
resta de la beixamel, la salsa de tomáquet i el formtge ratllat.
Ho gratinem i ho servim calent

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se