Lasanya de bisbe negre

Ingredients

  • 75g de mantega
  • 150g de farina
  • 750 ml de llet
  • 1 paquet de pasta de lasanya
  • 1 bisbe negre
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • 75g de formatge ratllat
  • Salsa de tomáquet
  • Sal i pebre negre
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

En una paella fonem la mantega. Un cop daurada, i afegim la farina, la sal
el pebre i la nou moscada i ho removem tot una mica fins que la farina agafi
color. hi afegim la llet a poc a poc, sense deixar de remenar. Quan la beixamel
agafi consistencia, la reservem.
Tallem el bisbe a rodanxes molt fines i destriem el pebrot escalivat en tires.
Bullim la pasta de lasanya ,i la reservem. En una safata que pugui anar al forn
posem una base de beixamel, una lámina de pasta, una capa de bisbe i una altra
de pebrot i ho cobrim amb beixamel. Tornem a posar una lamina de pasta i seguim
el mateix ordre fins a completar quatre capes. Ho acabem de cobrir tot amb la
resta de la beixamel, la salsa de tomáquet i el formtge ratllat.
Ho gratinem i ho servim calent

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

484 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: