Anguiles en all i pebre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es netegen les anguiles, tallant en trossos regulars.
Prepara una picada amb 8 o 10 grans d'all, 1 branqueta de julivert picat, uns grans de pebre negre, les nous i una culleradeta de pebre vermell. Una vegada formada una pasta homogènia, es dilueix en una mica d'aigua i es reserva.
Mentrestant, en una cassola, es posa l'oli al foc, i quan està calent s'afegeix una cullerada de farina. Un cop daurada, s'afegeix la picada que tenim reservada, i, de seguida s'afegeixen les anguiles, prèviament netes i tallades en trossos de mitja grandària.
Es deixa coure tot durant un quart d'hora i passat aquest temps s'assaona amb sal i es retira del foc per servir

Notes

El més molest és netejar les anguiles, normalment estan vives, les podem congelar, un dia abans perquè es morin


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se