Lluç a la malaguenya

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar aigua en una olla i posar-la al foc.
Tirar la cua i el cap del lluç, juntament amb la ceba picada, el llorer i la farigola.
Deixar coure durant 1 hora a foc lent.
Pelar i tallar les patates a rodanxes i 10 minuts abans que el brou estigui a punt, afegirles.
Netejar el lluç i tallar a rodanxes.
Amb l'all, 2 brins de safrà, una mica de clau, la nou moscada, el pebre i les ametlles fer una picada, i afegir una mica de brou.
Reservar.
En una cassola, posar les rodanxes de lluç i les patates cuites i escorregudes. Cobrir amb el brou.
Afegir la picada i condimentar.
Deixeu-ho al foc durant 10 minuts.
Servir molt calent en la mateixa cassola


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se