Mongetes amb botifarra negre
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mongetes cuites
- Porro
- Ceba tendre
- Pebrot verd
- Pebrot groc
- Pernil a taquets molt petits
- Botifarra negre
- Brou de carn
- Vi blanc
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre vermella
- Ginjebre
Utensilis
Millor una olla de fang.
Elaboració
Tallar les verdures i posar-les a sofregir a la paella amb l'oli uns deu minuts.
Afegir el vi i continuar uns tres minuts mes.
Afegir el Gingebre i la pebre vermella, remenar d'immediat.
Afegir el pernil i donar-li un parell de voltes.
Afegir les mongetes i posar el brou.
Pasat uns cinc minuts afegir la botifarra negre uns deu minuts mes.
BON PROFIT !!!
Comparteix aquesta recepta: