Fricando de llom de porc amb bolets i mel

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem sal i pebre al llom, i ho enfarinem.
Seguidament ho fregim i reservem.
Fregim la ceba i porro, quan sigui mig fet afegim els bolets, amb sal i pebre, i ho deixem coure 20 minuts.
Seguidament afegim el llom, un got d'aigua calenta, les olives hi ho deixem 30 minuts a foc lent.
Afegim la mel (una cullerada sobre el llom)i ho retirem deixant reposar unes hores.
Tornem a escalfar al servir.

50min

Notes

Els bolets no els netegem sota l'aigua, nomes treien les brosses del bosc amb un drap de cuina.
Es pot fer amb qualsevol mel.
Jo he fet servir mel de Bruc i Romaní, de color fosc i gust intens. Mel artesana de la mel d'en Pere.
www.lameldenpere.com


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se