Fricando de llom de porc amb bolets i mel
Ingredients
- Lom de porc a talls, aprox. 500 grs.
- Bolets; rovellons, llanege negre, cames de perdiu i fredolics.
- Ceba i porro.
- Una fulla de Llorer i farigola.
- Oli oliva, sal i pebre.
- Olives farcides.
- Mel.
Elaboració
Posem sal i pebre al llom, i ho enfarinem.
Seguidament ho fregim i reservem.
Fregim la ceba i porro, quan sigui mig fet afegim els bolets, amb sal i pebre, i ho deixem coure 20 minuts.
Seguidament afegim el llom, un got d'aigua calenta, les olives hi ho deixem 30 minuts a foc lent.
Afegim la mel (una cullerada sobre el llom)i ho retirem deixant reposar unes hores.
Tornem a escalfar al servir.
Notes
Els bolets no els netegem sota l'aigua, nomes treien les brosses del bosc amb un drap de cuina.
Es pot fer amb qualsevol mel.
Jo he fet servir mel de Bruc i Romaní, de color fosc i gust intens. Mel artesana de la mel d'en Pere.
www.lameldenpere.com
Comparteix aquesta recepta: