Fricando de llom de porc amb bolets i mel

Ingredients

  • Lom de porc a talls, aprox. 500 grs.
  • Bolets; rovellons, llanege negre, cames de perdiu i fredolics.
  • Ceba i porro.
  • Una fulla de Llorer i farigola.
  • Oli oliva, sal i pebre.
  • Olives farcides.
  • Mel.

4 racions

Elaboració

Posem sal i pebre al llom, i ho enfarinem.
Seguidament ho fregim i reservem.
Fregim la ceba i porro, quan sigui mig fet afegim els bolets, amb sal i pebre, i ho deixem coure 20 minuts.
Seguidament afegim el llom, un got d'aigua calenta, les olives hi ho deixem 30 minuts a foc lent.
Afegim la mel (una cullerada sobre el llom)i ho retirem deixant reposar unes hores.
Tornem a escalfar al servir.

50min

Notes

Els bolets no els netegem sota l'aigua, nomes treien les brosses del bosc amb un drap de cuina.
Es pot fer amb qualsevol mel.
Jo he fet servir mel de Bruc i Romaní, de color fosc i gust intens. Mel artesana de la mel d'en Pere.
www.lameldenpere.com


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5082 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: