Pizza Fredolics
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Massa pizza ja feta
- Tomàquet triturat fregit
- Pernil dolç
- Mozzarella
- Olives farcides
- Fredolics
- Oli oliva
- Alls
4 racions
Elaboració
A la massa per Pizza (que ja tenim feta segons recepta clàssica), enfarinar una mica el lloc on la voldreu coure, sigui una safata o un motllo de pizza, ja que va millor per treure-la, posar-hi una mica de tomàquet triturat fregit, pernil dolç, olives farcides (tallades pel mig) i mozzarella.
En una paella i fregim dos alls torcejats amb oli d’oliva, afegint-hi dos grapats de “fredolics” de mida petita (així els podem posar sencers) amb dos o tres minuts ja els podem posar sobre la Pizza i aquesta introduir-la al forn ja calent a 220º durant 7 – 8 minuts.
7min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2213 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.