Espirals a la marinera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar i rentar els musclos i les cloïsses, posar-les en una cassola amb 1 cullerada d'aigua, assaonar al gust i afegir 2 cullerades d'oli, afegir el llorer, el julivert i els grans de pebre, cuinar a foc fort fins que els mol · luscs s'obrin, treure amb la escumadora i reservar-los,
En la mateixa cassola courem les espirals durant el temps que ens indiqui el fabricant o fins que estiguin al dente, retirar del foc i reservar.
Escalfar la resta d'oli en una cassola de fang, posar les gambes assaonades i el bitxo picadet fi, ofegar fins que les gambes es tornin opaques, en aquest moment afegirem la pasta reservada, la mostassa, la maionesa i la salsa de tomàquet així com els musclos i les cloïsses del qual haurem tret 1/2 closca, remoure suaument i quan tot estigui ben calent el posem en una font preescalfada, empolvorem amb julivert i servim abans que es refredi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se