Bavette a la menta amb salsa de soja

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfar aigua, assaonar i quan arrenqui el bull, posar la pasta, quan estigui al dente retirar i reservar.
En un wok escalfar l'oli d'oliva i el de soja, quan estigui temperat, afegir els dos tipus de pebrot tallats a tires molt fines, afegir la ceba també tallada a tires fines, assaonar al gust i incorporar la 1/2 culleradeta de pebre, orenga i la nou moscada,
Barrejar el conjunt i cuinar fins que la verdura estigui tendra, afegir la pasta i la salsa de soja i cuinar fins que la salsa s'hagi reduït,
Retirar del foc i empolvorar la menta finament picada, donar unes voltes i servir en bols de ceràmica.

Notes

La pasta bavette és com els spaghetti, però de forma plana i més estreta.

.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se