Medallons de tonyina amb tàperes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar els filets de peix en una safata baixa i asaonarlos al gust amb sal i pebre, afegir el vi, el romaní i l'all, donar-los la volta perquè s'impregnin per ambdós costats i deixar marinar com a mínim durant 1 hora.
Escórrer el peix i assecar amb paper absorbent de cuina, reservar la marinada.
Escalfar una planxa de ferro fos o preescalfar el grill a la posició màxima, pinzellar la planxa amb oli d'oliva i rostir els filets de 6 a 7 minuts per cada costat, segons el gruix, durant el cuinat mullar-los freqüentment amb la marinada reservada. Entre tant preparar l'amaniment, batre en un bol, l'oli d'oliva amb el suc i la ratlladura de llimona, les tàperes i una mica de sal i pebre.
Empolvar la tonyina o peix espasa amb la molla de pa torrada, col · locar en plats preescalfats i amanir amb la salsa preparada.
Es pot servir amb una amanida verda variada.

Notes

En les costes sicilianes es pesca el peix espasa i la tonyina d'excel · lent qualitat, ells representen una especialitat a l'illa. Els medallons són marinats en vi blanc amb romaní i all i rostits es serveixen amb una salsa de tàperes i llimona, dos productes molt abundants a l'illa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se