Bacallà amb peus de porc i cargols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al brou:

Per la salsa agredolç:

Elaboració

Preparar el brou daurant els ossos trossejats, juntament amb 1 ceba picada fina, el cap d'alls, el porro i les pastanagues.
Un cop estiguin les verdures daurades, afegir el vi blanc i deixar-ho reduir i afegir aigua fins que quedi tot cobert . Salpebrar al gust
Afegir el pebre i el julivert i coure durant 1 hora, colar el líquid resultant i deixar reduir fins que quedi la textura d'una salsa.
Per a la salsa agredolça, picar les escalunyes, sofregir en oli i afegir el vinagre de Xerès, deixar reduir una estona, seguidament mullar-lo amb ½ litre de brou, afegir una mica de pell de taronja i la mel, rectificar de sal i pebre si és necessari i deixar coure a foc lent fins que agafi la consistència de salsa.
Escalfar els peus de porc cuits i desosseulos
A part escalfar l'oli d'oliva i confiteu el bacallà a foc lent fins que estigui cuit al punt, treure l'oli i escórrer.
Saltar els peus de porc desossats en una paella fins que quedin cruixents, depués saltar els cargols.
Servir tot junt acompanyat de la salsa agredolça.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se